DVC Heilig Hart organiseert koorconcert

op vrijdag 13 september 2013 om 20 uur in het gezellige kerkje van Bachte. Op de vooravond van ‘Feest op het Plein’, de jaarlijkse kermisweek in Bachte, treedt het gemengd koor ‘Cum Splendore’ uit Sint-Amandsberg op. Zij brengen een zeer gevarieerd programma van binnen- en buitenlandse componisten uit deze en vorige eeuwen.
Kaarten voor het concert kosten in voorverkoop 10 euro, aan de deur 12 euro. Na het concert is er gelegenheid om een drankje te nuttigen in de kermistent voor de kerk. De toegangskaart kan men daar inruilen.
Kaarten zijn te bestellen of te reserveren aan het onthaal van het DVC. Je kan dit doen via mail: [email protected]
Iedereen is van harte welkom!

affiche Bachte in concert.jpg

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...