#Jumping Deinze was topeditie

Door het goede weer van de laatste dagen was er een record aantal inschrijvingen voor de Jumping Deinze aan de Brielmeersen. Er werd tot op het laatste moment aan de piste gewerkt om deze droog te krijgen dit wegens de regelval van de laatste dagen. Uiteindelijk zijn er een 315-tal combinaties aan de start gegaan gedurende het gehele weekend.

Foto: Rik Calus

Foto: Rik Calus

Op zaterdag was de winnaar van de studentenmasters Timothy Jacob met Absatz Van de Zuuthoeve, die als ons eigen lid en medeorganisator voor een thuiswinst ging.

Op zondag was er voor de derby Stad Deinze zeer veel publiek. 30 deelnemers waagden zich aan het moeilijke parcour van 24 hindernissen. Slechts één deelnemer kon de wedstrijd foutloos afleggen: Celine De Cabooter met Onike Eona-B. Als tweede volgde Helena Embo met Vavit en als derde Claeys Jan met Chablis-J.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...