Laser Shooting @WindSurfDeinze

Vrijdag 12 juli organiseert Windsurfing Deinze in samenwerking met Team Adventure, een laser-shoot aan de surfput.

Lasertag is één van de nieuwste activiteiten in het gamma van Teamadventure. Het combineert de spanning en tactiek van paintball met een pijnloze speelervaring. Geen paintballetjes en dus ook geen pijnlijke blauwe plekken achteraf. De lasertag wordt gespeeld met infrarood stralen zoals die uit de afstandsbediening van de televisie. Geen aangeslagen maskers door de verhitte spelsituaties of een soms te grote “overall”. Je kan gewoon spelen in de kleren die je aanhebt. Geen verfplekken, geen gevaar maar des te meer spelvarianten.

2013-07-08 21_18_28-www.teamadventure.be_feestjes_Lasertag uitleg.pdf

Er wordt gestart om 18u, gratis voor leden, niet leden betalen 5 euro voor de deelname. Het spel kan live gevolgd worden in het clubhuis, supporters zijn dus ook welkom om de vechtjassen aan te moedigen. Indien gewenst kunnen er na de shooting Ribbetjes à Volonté gegeten worden. Kostprijs hiervoor is 15 € / persoon. Inschrijven op voorhand voor de ribbetjes is noodzakelijk. Laat het weten aan Eddy – 0486/390546

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...