Spel zonder grenzen #Windsurfing Deinze

Na een geslaagd Summer Classics maakt Windsurfing Deinze zich klaar voor een spetterend spel zonder grenzen.

spelzondergrenzen2013

Donderdag 15 augustus is het terug zover, alles staat in het teken van de waterpret, met enkele vernieuwde spellen in samenwerking met Daan Boydens van Team Adventure zorgt Windsurfing Deinze terug voor een geslaagde namiddag. Aarzel niet en schrijf je vandaag nog in via hun website (de dag zelf kan er ook nog terplaatse ingeschreven worden).

Dit jaar organiseert Windsurfing Deinze na het spel een BBQ, zo kunnen jullie nog gezellig nagenieten van de geleverde prestaties op het gezellige terras. Voor de BBQ kan men zich inschrijven bij Eddy op GSM 0486.39.05.46 voor woensdag 14/8! Kostprijs 15 euro per persoon.

[mapsmarker marker=”11″]

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...