Schotland – België op groot scherm #ScoBel

JC Brieljant en BONGD slaan de handen in elkaar en zenden de voetbalmatch Schotland – België aanstaande vrijdag uit op groot scherm in het Kaandelpark. Zo kunnen alle Deinzenaars en omwonenden in een gemoedelijke sfeer naar één van de belangrijkste kwalificatiematchen van onze Rode Duivels – gratis – komen kijken.


Foto: Louis Bruyneel

Afgelopen maanden konden jongeren steeds terecht in het jeugdcentrum voor de kwalificatiematchen en jeugdhuismedewerker Elias en coördinator Geert zagen het ‘voetbalcliënteel’ alleen maar groeien. BONGD vzw, een nieuwe jongerenorganisatie voor meer evenementen in Deinze, zag deze groeiende voetbalbelangstelling ook en ging daarom in zee met JC Brieljant. Zo toveren we het kaandelpark om in een heus Deins ‘supportersdorp’ met eetstandjes, een Sint Canarusbar en achteraf een heuse afterparty in het jeugdcentrum.

Vrijdag is iedereen welkom vanaf 20u in Jeugdcentrum Brieljant en het Kaandelpark. Om 21u start de match. Wil je meer informatie of meewerken die avond? Stuur een mailtje naar [email protected].

Mede mogelijk gemaakt dankzij de sponsors: Taverne Palace, Vishandel Dedeystere, Tea-room Fox, Culinaire slagerij Peter & Isabel, Chicken Masters, Delhaize, Sportfonds, Jeugdcentrum Brieljant en Bongd vzw.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...