Kinderhotel gaat op oudejaarsavond opnieuw door in De Ceder

happy-new-year-wallpaper-2014

Zoals vorig jaar gaat terug het kinderhotel door in De Ceder. Het kinderhotel is reeds een begrip geworden in onze regio, reeds voor de 11 keer krijgen de kinderen een onvergetelijke oudejaarsavond. De kinderen beleven een leuke avond in DeCeder terwijl hun ouders ongestoord de bloemetjes kunnen buiten zetten. Tussen 18.00u en 19.00u worden de kinderen samen met hun ouders verwacht in DeCeder. Om 19.30u wordt er een lekker feestmaal geserveerd en nadien wordt er onder professionele begeleiding voor leuke ontspanning, zoals karaoke, een filmpje, gezelschapspelletjes, enz… gezorgd tot 1.00u ‘s nachts.

Deze formule slaat duidelijk aan, want elk jaar is het Kinderhotel volgeboekt. Er vlug bij zijn is de boodschap!

Inschrijvingen kunnen geplaatst worden via een mail naar [email protected]
Leeftijd van de hotelgasten vanaf 3 jaar tem 14 jaar.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...