Indoor Laserschooting te #deinze

Een indoor laser shooting te deinze? Waarom niet? De mensen van Team Adventure gingen op zoek, en vonden er de lege sporthal / ballon welk in het bosje van De Ceder staat. Ze konden deze hall huren voor 3 maanden tot eind maart 2014, en creëerden zo hun pop-up lasershooting locatie.

Met maar liefst 5.000 lege Coca-Cola bakken gingen ze aan de slag, om de locatie om te bouwen tot een attractief lasershooting terrein met bijhorende bar. Na reservatie kan je er iedere dag terecht. Van woensdag tot zondag kan je er ook gewoon binnen springen, en een spelletje spelen op de vaste uren.

Alle info is hiervoor terug te vinden op hun facebook pagina.

Reserveren en informatie kan ook steeds verkregen worden bij Mathias via email [email protected] of GSM: 0493/65.05.44

Prijzen T-Shoot

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...