#11kmvanDeinze #letsrunsocial

Wat Nederland heeft moeten wij ook hebben dacht Jan Claeys. De elfstedentocht komt naar Deinze maar wel met een paar aanpassingen, we nemen geen schaatsen maar loopschoenen en lopen niet langs 11 steden maar lopen 11km in onze regio.

Tom Van Nieuwenhuyze Jan Claeys (2)

Waarom dit initiatief? Jan Claeys: “Twee maanden geleden liep ik de 10 km van gent een winterloop, twitterde ik dat ik de 11km van Deinze zou organiseren als ik de 10km uitliep. Nu hou ik woord en ga ik samen met Tom Van Nieuwenhuyse aan de slag. We hebben een facebookpagina gemaakt zodat we niet meer terug kunnen”

22 uur na opstart van de facebookpagina zijn reeds 140 mensen fan en kunnen hun loopervaringen delen op deze pagina. Binnenkort wordt ook de datum bekend gemaakt zodat iedereen kan beginnen trainen voor de 11km van Deinze. De looptijden van Jan Claeys en Tom Van Nieuwenhuyse zullen de referentie tijden worden!

Tom Van Nieuwenhuyze Jan ClaeysFoto: Twitter

Deinse bedrijven die zin hebben om in dit verhaal te stappen, of denken dat ze kunnen helpen: laat dit weten aan hen! Let’s Run Social!

Je kan hen ook volgen op twitter – https://twitter.com/11kmvanDeinze en op Facebook – https://www.facebook.com/elfkmvanDeinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...