Benefietconcert Heilig Hart Deinze

DVC Heilig Hart – dienstverleningscentrum voor personen met verstandelijke beperkingen uit Deinze –  organiseert op vrijdag 28 maart 2014 een benefietconcert met de Koninklijke Muziekkapel van de Gidsen. Het concert vindt plaats in muziekcentrum De Bijloke in Gent en gaat van start om 19.30 uur. Tickets kosten 25 euro en bestelt u via het onthaal van DVC Heilig Hart op het telefoonnummer 09 387 77 11. Alle informatie staat op de website van www.dvcheilighart.be.

Benefietconcert Heilig Hart Deinze 2014

De laatste tickets: Bijna 1000 mensen kunnen meegenieten van dit hoogstaand en uniek concert. Bijna 800 kaarten zijn al de deur uit. Wees snel als u er ook wilt bijzijn!

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...