DanseriDoe Deinze viert dit jaar zijn 5 jarig bestaan

DanseriDoe Deinze is jarig en daarom pakken ze uit met een 24 uren dansmarathon in zaal de Rekkelinge op zaterdag 10 en zondag 11 mei. Het wordt een totaal spektakel met workshops, optredens en instuifmomenten.

Dansmarathon DanseriDoe Deinze

Op zaterdag 10 mei om 10u stipt wordt gestart met de eerste dans en het dansen gaat door tot de zondagmorgen 10u. Wat mogen we precies verwachten van deze dansmarathon, er wordt gestart met 2 uurtjes instuiven, in de namiddag kunnen workshops gevolgd worden, s’avonds verzorgen VVKB Sneyssens en de Flamenchicas elk een optreden van een half uur. Daarna vanaf 21u wordt er door gedanst tot de zondag morgen 10u.

De organisatie heeft ook gekeken voor de nodige pepactiviteiten mocht er hier en daar vermoeidheid optreden, er is ook een relaxruimte voorzien en zoveel meer. En natuurlijk is er ook eten en drinken voorzien, soep, frietfestijn, ijsjes en pannenkoeken, …

De Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1a te Deinze[mapsmarker marker=”10″]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...