Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans opent de deuren op zondag 27 april

Affiche open dag SAMWD.jpgElk jaar zetten zo’n driehonderd nieuwe leerlingen hun eerste stappen in muziek, woord endans in de stedelijke academie. Ook dit jaar zal dat niet anders zijn. Met filialen in Nazareth, Sint-Martens-Latem, Kruishoutem en Zulte is de academie één van de belangrijkste ambassadeurs  voor muziek, woord en dans in Deinze en omstreken. Om iedereen de kans te geven om kennis te maken met de academie is er op zondag 27 april 2014 een open dag in Deinze.

De open dag is één van de vele momenten waarop de academie haar deuren open gooit. Het hele jaar door zijn er tientallen klasconcerten, voorstellingen en andere activiteiten op de academie zelf of elders in de stad en omstreken. Maar op de open dag krijgt u een beeld van het ruime aanbod van de academie.

Van 14.00 tot 17.30 u. hebt u de kans om een gevarieerde waaier aan initiatielessen, klasconcerten, open lessen, toneelvoorstellingen en performances bij te wonen. De leerkrachten en filiaalverantwoordelijken staan u graag te woord als u meer informatie wilt.

Vanaf 17.30 u. kan u genieten van het symfonisch concert ‘de grens over’ door AcOrDe, het Academie Orkest Deinze.

Info:
Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans
Kalkhofstraat 25, 9800 Deinze
09 381 96 40 – [email protected]www.muziekacademiedeinze.be – http://www.facebook.com/samwd.deinze

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...