Summer games in Deinze

Met dit weer kan het niet anders dat Windsurfing Deinze er terug voor gaat, dit jaar wordt hun spel zonder grenzen in een nieuw ‘old school’ jasje gestoken de “Summer Games”.
Zoals gewoonlijk zijn er terug verschillende proeven die je als team moet afleggen, voor bepaalde proeven worden terug enkele leuke klassiekers vanonder het stof gehaald, dit natuurlijk gemengd met enkele nieuwe ideeën.

Summer Games 2014

Je kan je de dag zelf inschrijven vanaf 13u, in teams van 4 tot 5 deelnemers. Deelnemen kost 5 euro per persoon (aperitief na de prijsuitreiking inbegrepen). De minimum leeftijd is 14 jaar. Voor de Kids (tot 13 jaar) zal er een aparte Summer Games georganiseerd worden. De spelen starten vanaf 14u.
Om de spelen af te sluiten organiseren we een barbeque. Deze zal 15 euro/persoon kosten en 10 euro voor kinderen. Inschrijven hiervoor kan tot ten laatste 13 augustus bij Eddy of Charline aan de toog. Betaald = ingeschreven. Na de barbeque volgt er uiteraard een feestje!

Meer info hier – www.windsurfingdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...