Woensdagavond 30 juli Palm Parkies Special

In samenwerking met de jeugddienst van Deinze, organiseert PALM PARKIES dit jaar PALM PARKIES Special, een avond die in het teken staat van de jongere bezoekers. Koopt een bezoeker die avond tussen 19u30 en 20u30 bonnen aan de kassa, krijgt hij er zomaar een gratis frietje bij.

Binti

Binti foto Palm Parkies

BINTI bestaat uit zes zingende zussen, alsjeblief! Hadiel, Yasmin, Amina, Rana, Sherien en Fedia Holail groeiden samen op met een passie voor muziek. In BINTI komen hun stemmen prachtig samen. De naam verwijst naar hun Egyptische roots. Binit betekent in het Arabisch immers mijn dochter of mijn meisje. BINTI heeft dan ook een eigen sound en is al opgemerkt door de Belgische topmuzikanten Filip Kowlier en Sioen. Zo verzorgden de zussen de backings van Sioens jongste plaat. Hun eigen materiaal herbergt vooral vocale muziek met ondersteuning van gitaar en dwarsfluit. Toch kan je er genres als reggae, soul of jazz in herkennen. Kortom, zes stemmen, veel invloeden, maar één geluid dat je uit de duizend herkent.

www.binti.be

 

Kraantje Pappie

”Feestie!” Deze kreet heeft de Groningse rapper Kraantje Pappie (Alex van der Zouwen) zich eigen gemaakt en staat symbool voor zijn leven de afgelopen jaren. Net als The Opposites, De Jeugd Van Tegenwoordig en Gers Pardoel is Kraantje Pappie het uithangbord van de florerende huidige generatie Nederhoppers.
Vorig jaar vroeg zowat elk radiostation zich maandenlang af waar in godsnaam die dekselse Kraan toch uithing. Miljoenen youtubehits, een succesvol debuutalbum ‘Crane’, een concert in de toenmalige Pyramid Marquee van Rock Werchter en een dik verdiende driesterrenrecensie in Humo later is de voormalige Nederlands kampioen judo helemaal terug. Net als zijn Groningse broeders van Dope D.O.D. gaat Kraantje opnieuw loos op de beats van dupstep/drum ’n’ bass-heersers Noisia. Kraantje Pappie neemt zijn publiek duidelijk in een stevige houdgreep en laat niet meer los tot iedereen voor de bijl gaat!

www.kraantjepappie.nl

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...