11e editie Truck-fun Deinze

Op zaterdag 4 oktober 2014 is er terug truck-fun naast de Brielpoort in Deinze. Dit jaar zijn ze aan de 11e editie toe. Mensen met een beperking, kinderen en om het even wie zin heeft kunnen terug zoals al geweest een gratis ritje maken met een truck. Je bent welkom vanaf 13u30… daar bovenop word je getrakteerd op twee live optredens en is er een tekenwedstrijd voor de kinderen met mooie prijzen.

Truck Fun 2014

Met optredens van ‘Yves Bianco’ en de ‘De Zorgenbrekers’ de dansgroep van Okra Deinze en de huis DJ koen Sierens die voor de nodige ambiance zal zorgen.

‘Voor de kinderen’ is er ook dit jaar terug een tekenwedstrijd, de tekening is te vinden op de achterzijde van de flyers die in de Deinse scholen worden verdeeld. Of te downloaden is via de website van truck-fun, op de pagina 11de editie truck-fun.

Op het truck-fun terras kan je de optredens beluisteren en bekijken met een lekkere pannenkoek of hotdog . De drankbar en andere stands zoals kinderanimatie worden bemand door vele vrijwilligers. Zo helpen mensen mee van de gezinsbond, het verkeersveilig-heidscomité, het Staph (Stedelijke adviesraad voor personen met een handicap); het theatergebeuren, de fietsersbond, civiele bescherming, het Rode Kruis en vele mensen die truck-fun al jaren genegen zijn.
Belangrijk is dat de mensen dit jaar al vanaf 13u30 kunnen inschrijven voor een ritje met een truck . De eerste rit is om 14u00. Ieder uur kan je opnieuw meerijden met een vrachtwagen, dus de rondritten zijn voorzien om 14u00, 15u00, 16u00 en 17u00.

“Wil jij ook voor één dag eens de grootste zijn in het verkeer?” was de slogan waarmee ze in 2003 begonnen. En dit geldt nog steeds… Op truck-fun kan je eens zien hoe het verkeer verloopt vanuit een wegreus. In 2002 was er al een voorproef met een groot gebeuren in het VTI waarbij vrachtwagenchauffeurs een veiligheidscharter ondertekenden. Daarna wilden we de mensen vooral een leuke dag bezorgen met de mogelijkheid om eens in een vrachtwagen te zitten. En zo verloopt het al 11 jaar!
De opbrengst van Truck – Fun gaat ieder jaar naar een sociaal doel. Ze schonken o.a. al gelden aan STAPH, Viblo-Leieland en de JoJo.
Meer info vind je op de website: www.truckfun.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...