Neem samen met ATB De Natuurvrienden deel aan de Open Monumentendag op zondag 14 september

Ook dit jaar zal ATB De Natuurvrienden in groep deelnemen aan de Open Monumentendag. Het wordt een wat andere formule dan de vorige jaren, in plaats van de fiets nemen we dit keer de bus!

Open monumenten dag Deinze 2014

Er wordt vertrokken vanaf de kerk te Vinkt. Iedereen wordt er stipt om 10u15 verwacht en krijgt eerst een kleine toelichting in de kerk zelf, waarna iedereen op de bus stapt en via Zeveren en Meigem terug naar Vinkt gereden wordt. Onderweg zijn een drietal stops voorzien waar leerlingen van het K.A. Erasmus iedereen opwachten om ter plaatse de nodige uitleg te geven. Ook op de bus wordt uitleg gegeven over wat te zien is onderweg en kadert in het thema van deze Open Monumentendag. Na zowat 2 uur is iedereen terug in Vinkt.

De busrit is gratis, maar er dient wel vooraf ingeschreven te worden! Er vlug bij zijn is natuurlijk de boodschap, want vol is vol! Laat dus onmiddellijk weten of je meegaat.

Er is ook de mogelijkheid om na de bus rit te gaan eten in ’t Ardeens Jagertje dat vlakbij is. (Zonder verplichting).

Inschrijven bij Vlerick Laurent via e-mail: [email protected] of via gsm 0474/58 88 70 met vermelding van het aantal personen voor: de busrit en het middagmaal.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...