Burn-out: de valkuil van passie

Een burn-out komt niet uit de lucht gevallen. Maanden of zelfs jaren is dit een onzichtbare valkuil voor actieve en ondernemende mensen. Sinds 1 September 2014 worden bedrijven ook wettelijk verplicht om psychosociale risico’s op het werk te beperken.

JCI Deinze en Leiestreek, een vereniging van en voor jonge, actieve en ondernemende mensen organiseert op 23 oktober een lezing over burn-out. Psycholoog Frank Van der Elst en ondernemer Pascal Persyn delen hun ervaring en kennis over dit actuele thema.

Frank Van der Elst legt uit wat een burn-out precies is en wat de signalen van een naderende burn-out zijn. Het publiek zal concrete tips krijgen om een burn-out bij zichzelf of iemand uit hun omgeving tijdig te ontdekken. Pascal Persyn, CEO van Perpetos, getuigt over de periode waarin zijn vlam doofde. In zijn eigen bedrijven neemt hij zelf de nodige voorzorgen om zijn medewerkers te behoeden van professionele uitputting.

Iedereen is welkom vanaf 20u in buurtcentrum De Rekkelinge in Deinze. Inschrijven via www.jcivlaanderen.org/burnout is noodzakelijk. DO

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...