Petegem kermis succes voor kaart- en teerlingclub Sint-Hubert uit Petegem

Op vrijdagavond heeft 110 kaarters kunnen verwelkomen in zaal Ter Wilgen. De winnaars wonnen een kip en de verliezers gingen huiswaarts met een kippenbil.

Op zaterdag was zaal Ter Wilgen vol gelopen met enthousiaste fans voor de travestietenshow. Iedereen werd er in harmonieuze stijl verwelkomd door het bestuur met een fotoshoot om vervolgens in een zeer gezellige sfeer aan tafel te gaan voor het 3-gangenmenu (Crémant met hapjes/garnaalcocktail/beenhesp of gebakken zalm met groentebuffet en frietjes/dessertbord) om 21u startte de show. Het publiek heeft zich tranen gelachen met de acts van de professionele showqueens, de polonaise werd gedanst, iedereen was in volle stemming, kortom de ambiance zat erin.

Petegem kermis 2014

Alle aanwezigen willen volgend jaar terug komen en velen hebben nu reeds hun toegangskaarten gereserveerd.

Op zondagmiddag liep zaal Ter Wilgen opnieuw vol voor het eetfestijn (zelfde menu als zaterdagavond) om 15u was er nog een kermiskaarting
Tijdens deze 3-daagse werden meer dan 500 personen ontvangen.

Hun volgende activiteit die K & T club organiseert is een kaart- en spelnamiddag met wafelbak op dinsdag 11 november om 15u in zaal Ter Wilgen. Diegene die er graag willen bij zijn kunnen zich vooraf inschrijven via 0473/72 61 39 of 09/380 44 93 (wafel met boter, suiker, confituur + koffie voor slechts € 2)

Voor volgend jaar werd reeds de nieuwe travestietenshow gereserveerd voor een 2-daagse, nl op zaterdagavond 3 oktober en zondagnamiddag 4 oktober 2015 (de toegangskaarten kunnen reeds gereserveerd worden)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...