Reuzenspeelgoed inzamelactie

reuzensinterklaasBinnenkort komt Sinterklaas terug naar Deinze! Helaas zijn er ook bij ons kinderen wiens schoentje leeg blijft. De Reuzenvrienden willen daar iets aan doen en organiseren daarom voor de tweede maal een Reuzenspeelgoedinzamelactie met pannenkoekenbak op zaterdag 29 november in zaal Martinus.
Initiatiefnemer en drijvende kracht achter De Reuzenvrienden is Deins schepen van Jeugd, Cultuur en Participatie Rutger De Reu. “Als jonge vader kan ik me niet voorstellen mijn zoontje te moeten vertellen dat de Sint dit jaar niet komt. Toch zijn er kinderen die dit te horen krijgen. Daarom roepen we met De Reuzenvrienden alle Deinzenaars groot en klein op om een Reus van Deinze te worden en de Sint te helpen voor ieder kind een cadeautje te brengen.”, aldus de schepen.

Het speelgoed wordt op 29 november tussen 10 en 17 uur in zaal Martinus (Kortrijksesteenweg 86) ingezameld en daarna geschonken aan de Voedselbank Oost-Vlaanderen, vzw Toontje en het Rode Kruis Opvangcentrum in Deinze. Voor kinderen is er een reuze tekenwedstrijd. De tekening is te vinden op www.deinzereuzenstad.be of af te halen bij boekhandel Letters & Co op de Markt. Nieuw aan deze tweede editie van de actie is dat wie ook nog op een andere manier wil steunen tijdens de inzamelactie van harte welkom is om een glas te komen drinken en een lekkere pannenkoek te eten

Meer info: Rutger De Reu, 0473/56.45.48

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...