Sinterklaas in Deinze

Op zaterdag 22 november 2014 doen Sinterklaas en zijn 10 Zwarte Pieten hun intrede in onze stad! In de voormiddag zal Sinterklaas de kinderen van deelgemeente Astene bezoeken en in de namiddag komt hij het centrum van onze stad binnen gevaren met de stoomboot.

DSC_2039 Sinterklaas Deinze

Alle kinderen van Deinze en omstreken worden om 14 u. verwacht op het Sint Poppoplein om er Sinterklaas en zijn Zwarte Pieten op te wachten langs de kade. Sinterklaas zal zijn uiterste best doen om zo veel mogelijk kinderen persoonlijk te begroeten en de Zwarte Pieten kijken al erg uit naar hun bezoek aan de Deinse kinderen. Sinterklaas liet reeds weten erg blij te zijn met zelfgemaakte tekeningen en schilderijen en neemt deze graag in ontvangst.

Wat staat er allemaal op het programma op deze heugelijke dag?

Om 8:45 u. vertrekt Sinterklaas vanaf Astene sas, langs de Hellestraat, Pontstraat, Achterstraat en de Parijsestraat naar De Ceder. en tot 11.30 u. zijn alle kinderen er welkom bij de Sint die voor elk kind iets lekkers meebrengt.

In de namiddag begeeft Sinterklaas zich met de stoomboot naar Deinze. Zijn aankomst is voorzien om 14 u. aan het Sint Poppoplein, waar hij verwelkomd wordt door het stadsbestuur. Vanaf 14.30 u. begeeft de Sint zich naar de Brielpoort. Onderweg maakt hij uitgebreid tijd om zo veel mogelijk kinderen te begroeten.

Om 15.30 u. gaat Studio Gekko van start met De Vliegende Pinguïns Sinterklaasshow.
Deze knotsgekke show duurt 60‘ en is gratis toegankelijk. De deuren van de Brielpoort gaan open om 14.45 u. en de show start om 15.30 u. stipt.

Info: Deinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...