Zondag 16 november Veldloop #ACDeinze Grote Prijs Stad Deinze

Op zondag 16 november 2014 is het recreatiedomein Brielmeersen in Deinze opnieuw het decor van de jaarlijkse veldloop ‘ Grote Prijs Stad Deinze ’.

AC-Deinze-gaby-de-vos-DSC_0375Foto’s: Gaby De Vos

De plaatselijke atletiekclub  AC Deinze is hiermee reeds aan haar 18de editie toe en in die tijd is dit evenement uitgegroeid tot dé klassieker van het regionale crossgebeuren.  De voorbije 2 jaar  telden de organisatoren liefst meer dan 1500 aankomsten, waarmee de club van voorzitter Rita Van Kerrebroeck telkens de titel wegkaapt van best bezette veldloop van het seizoen.

De gevarieerde omloop die de atleten krijgen voorgeschoteld staat ieder jaar borg voor spanning en sensatie in de verschillende reeksen, van benjamins tot masters. In de hoofdwedstrijden voor seniors dames (start om 14.30h) en heren (start om 15.55h) zullen Astrid Verhoeven en Stijn De Vulder  proberen hun zege van vorig jaar over te doen.

Op het voorprogramma dit jaar staat niet enkel een G-veldloop voor atleten met een handicap maar ook een loop voor Kangoeroes, de jongste categorie voor atleetjes van 6 jaar. Deze youngsters lopen onder begeleiding  en er wordt geen uitslag opgemaakt.

De gastclub hoopt vanzelfsprekend opnieuw op een massale opkomst van atleten uit alle hoeken van het Vlaamse land en ziet vol verwachting uit naar de prestaties van de eigen rood-witte clubleden.

Voor meer info kan je terecht op de website van AC Deinze www.acdeinze.be  of per mail bij secretaris Sylvain Wieme, [email protected]. De prijsuitreiking vindt traditiegetrouw plaats in het Vrij Technisch Instituut, Leon Declercqstraat 1.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...