Parkway Drive doet Deinze aan #fotos

Wie afgelopen woensdag voorbij de Brielpoort kwam, zal het gemerkt hebben: nog eens leven in de Brielpoort. Volle parking en dreunend gebouw voor het optreden van Parkway Drive, een metalcore band uit Australië, op tour door Europa, maakte ook een tussenstop in Deinze. Dat de band bij ons heel wat fans heeft, bewees de volle, enthousiaste zaal.
De band bracht drie supports mee. De aftrap werd gegeven stipt 19.00uur, vrij vroeg op de avond, toch was de zaal toen reeds voor 2/3 gevuld. Het enthousiasme zat er van bij de eerste band goed in en werd enkel sterker naarmate de avond vorderde. Een meer dan geslaagde passage.
Onze fotografe Caroline was er opnieuw bij en kwam met een fotoverslag terug.

Meer foto’s van Parkway Drive en hun support acts zijn terug te vinden in ons facebook album.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...