2de editie Nacht van de Mode nu al een topper! #nachtvandemode

Met trots stelt Opperdekenij Deinze u, in samenwerking met de stad Deinze, de tweede editie van de NACHT VAN DE MODE voor.

Nacht van de mode DeinzeNacht van de mode 2014 was in alle opzichten een schot in de roos – waardoor een tweede editie niet kon uitblijven – en gaat opnieuw door in de Brielpoort, op vrijdag 27 februari 2015. Het enthousiasme na de eerste editie, van zowel organisatie, partners, deelnemers als aanwezigen, was zo overweldigend dat dit event absoluut een vervolg moest krijgen.  Hiermee is de Nacht van de mode goed op weg om een blijver te worden. Opperdekenij Deinze is alvast ambitieus en mikt op een full house van 1.200 aanwezigen!

Maar liefst 18 handelszaken zullen hun nieuwe lente- en zomercollectie showen. Hun aanbod aan kledij, schoenen, hoeden, brillen en andere modeaccessoires wordt op een schitterende wijze op de catwalk getoond door zowel vrouwen, mannen als kinderen.

De show zelf is opnieuw in handen van La Strada Fashion en zal meer dan anderhalf uur duren, gezien er deze editie meer deelnemers zijn. Na de show wordt opnieuw een pakket aan prijzen verloot onder de aanwezigen. De prijzenpot bedraagt dit jaar maar liefst 2.850 euro!

Alle aanwezigen krijgen na de show een gratis glas Cava en een rijkelijk gevulde goodiebag aangeboden. Een nieuw gegeven op deze editie is dat enkele standhouders de catering voor en na de show zullen verzorgen. Gezien Nacht van de mode deze keer op een vrijdagavond doorgaat, zal de Brielpoort absoluut de place to be zijn. De Nacht van de mode wordt dit jaar ook gevolgd door de Fashion Week van 28 februari tot 8 maart, wat een extra impuls en aantrekking zal genereren.

Bekijk hier een fragment van de editie van vorig jaar.

Opperdekenij Deinze kijkt alvast uit om u op dit evenement te mogen verwelkomen. Meer info ivm toegang kan je terug vinden op hun website: www.nachtvandemode.be. Bekijk ook hun facebookpagina met foto’s van de vorige editie – https://www.facebook.com/denachtvandemode

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...