X
    Categories: Algemeen

Theatergroep Vooruit valt in de prijzen met het Landjuweel

Theathergroep Vooruit sluit een schitterend seizoen af met een prachtige onderscheiding, ze zijn geselecteerd voor het Landjuweel, dit is de hoogste onderscheiding voor een theatergezelschap in Vlaanderen.

Foto’s via John Lammertijn

Theathergroep Vooruit doet het na zoveel jaren opnieuw, het was van 1986 geleden dat ze nog een Landjuweel te pakken kregen met de productie ‘Amadeus’ van Peter Shaffer. Later nam ze nog eenmaal deel aan het prestigieuse tornooi met “Equus”, een andere klassieker van Shaffer. Deze deelname was goed voor een plaats in de top drie.

Deze keer doen ze het met de prachtige productie ‘Den trouw’, het meesterwerk van John Lammertijn, uitgevoerd door een geweldige cast. Een hogere beloning kan je niet krijgen. John Lammertijn is euforisch over deze onderscheiding en benadrukt dat dit niet mogelijk geweest was zonder de fantastische cast, crew en niet te vergeten de catering.

Komende zaterdag hebben ze de eer om in NT Gent “Het spiegelfestival” (http://www.ntgent.be/nl/productie/oost-vlaamse-spiegelprojecten) af te sluiten met het beklijvende “Opening Night” in een regio van Anouk De Mey.

In het najaar is dan het vollledige theaterland uitgenodigd om te snoepen van een heerlijk stukje theater op “Den Trouw” van John Lammertijn in het NT Gent, waar ze bijzonder trots op zijn!

www.vooruitdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post