Sint-Poppo swingt! #happydays

Wat een sfeer op het Sint-Poppoplein, een echte Gentse Groentenmarkt in Deinze. De coverbands die gisteren op het plein stonden brachten het publiek in hogere sferen. Vooral de vele meezingers en vele hits die voorbij kwamen werden massaal gesmaakt door het publiek.

Happy Days Sint Poppoplein Deinze 2015

De Heilige Sint-Poppo keek mee over onze schouders en zag dat het goed was, hij fluisterde ‘meer van dat’. Het plein was half gevuld maar de sfeer was er niet minder om. Hopelijk mag vanavond het plein volledig gevuld worden om de laatste avond van dit toffe festival af te sluiten.

Vanavond staan terug 3 groepen geprogrammeerd. 17u20 “Elle Yana & Jelle”, zij brengen muziek van vroeger en nu in een swingend jasje. 19u50 “Duplicate”, verwacht een sneltrein van hits, originele mashups van nieuwe en oudere nummers, verwacht je gerust aan 70 hits en meer. 22u40 “Ontpopt”, talloze onsterfelijke hits van onze nederlandstalige helden. Superambiance op superniveau.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...