Waak en Zie deed het weer en met succes #hond

Honden, honden, honden… wie er niet genoeg van kan krijgen moest vandaag op de tereinen van Waak en Zie aan het Baudartiuspark zijn. Jaarlijks organiseren ze een weekend met allerlei behendigheids proeven voor de honden.

Meer dan 200 honden en hun baasjes streden vandaag voor de eerste plaats in de disciplines Gehoorzaamheid en Agility. De deelnemers kwamen uit meer dan 25 verschillende clubs verspreid over gans het land en Noord-Frankrijk.

#agility in #deinze 🐶 #bordercollie 🐕🐩🐾

Een video die is geplaatst door @jjdhaene op

Zaterdag kon je vanaf 9u de honden aan het werk zien tijdens de discipline Agility, hierbij werd zo snel mogelijk een hindernissenparcours afgelegd. Traditioneel was er op zaterdagavond een grote barbecue met meer dan 300 eters.

Voor meer info: www.waakenzie.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...