Jubileumconcert 125 jaar Harmonieorkest Deinze

Harmonieorkest Deinze viert een jaar lang haar 125 jarig bestaan in Deinze.
Na een wervelend lenteconcert in zaal De Rekkelinge hebben we de banden met zusterstad Rheinbach muzikaal verstevigd door een prachtig gezamenlijk Europaconcert. De laatste vijf jaar speelde harmonieorkest Deinze muziek samen met bekende topzangers zoals Barbara Dex, Udo, maar ook met lokaal talent zoals Tom De Bie en ook met Maarten Van den Bossche.

Jubileum concertDe kers op de taart wordt dit jaar ongetwijfeld het Jubileumconcert met Günther Neefs. Ook hij heeft iets te vieren. Op 21september werd Günther Neefs 50 jaar en hij staat 25 jaar op de planken. Harmonieorkest Deinze en Günther Neefs vieren hun verjaardagen samen.

Op vrijdagavond 30 oktober is jarige Günther Neefs te gast bij jubilerend Harmonieorkest Deinze in zaal Palace op de Markt. Harmonieorkest Deinze, dat onder de deskundige leiding staat van Kenny Van Heuverswijn, bedient u een muzikaal bord met swingende muziek overgoten met een flinke teug Günther Neefs-hits. Dit wordt een niet te missen spektakel!

Kaarten in voorverkoop kosten 15 euro en kan je online reserveren op [email protected] of
www.harmonieorkestdeinze.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...