Op 2 avonden wijn leren proeven bij Wijngilde Donsa

Vanaf dit seizoen organiseert Wijngilde Donsa een 2-delige workshop Wijn Leren Proeven. Vaak durven wijnliefhebbers zich niet aansluiten bij een wijnclub, veelal uit drempelvrees en schaamtegevoel. Nonsense, natuurlijk!

Wijngilde Donsa

Om de Deinse wijnamateur een handje in de goede richting te helpen, organiseert Wijngilde Donsa een 2-delige workshop Wijn Leren Proeven.
Gedurende 2 avonden (vrijdag 2 oktober en vrijdag 27 november 2015, telkens om 20u) brengen ze de basis van het wijn serveren, bewaren en proeven. Je ontdekt er eveneens de aroma’s in wijn en ze geven wat tips rond de combinatie wijn en gerecht.

Ken je wijnliefhebbers die aarzelen om lid te worden van hun wijnclub en/of die graag hun kennis wat willen opdrijven? Stuur hen dit bericht door. Uiteraard ben ook jij, welkom op deze workshop. Deelname kost slechts 40 euro voor beide avonden samen, inclusief wijnen, en is uiteraard volledig vrijblijvend (vooraf inschrijven is wel een must!)

Reserveren via mail naar [email protected] – www.wijngildedonsa.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...