X
    Categories: Algemeen

Oxygen Fitness in Driespoort Shopping Deinze

Naast shoppen, eten en drinken, komt er nu ook sporten en spelen in Driespoort Shopping Deinze. Oxygen Fitness opent er een gloednieuwe fitness en een Kids&Play binnenspeeltuin

Het hing al langer in de lucht, maar nu zijn de plannen rond: Oxygen Fitness opent – en nu letterlijk in de lucht – een volledig nieuwe fitness in Deinze. De 22ste in Vlaanderen. Op het 2 de verdiep van gebouw B van Driespoort Shopping Deinze wordt een totaal nieuwe fitness gebouwd met een aanbod van de modernste toestellen in België. Sporten zal voortaan vleugels geven. Vanop 10m hoogte in een ruimte van 1.000m² zullen sporters kunnen genieten van het panoramisch zicht en zal het ruim terras in de zomer deze beleving alleen maar versterken.

Driespoort Shopping Deinze wordt all-in convenience place
Eigenaar Freek De Fraeye van Oxygen Leisure Company en projectontwikkelaar Hendrik De Keukeleire van Driespoort Shopping Deinze deelden hun visie en ambitie om samen – letterlijk – actie te ontwikkelen op deze shopping site.
‘Er is een grote diversiteit aan winkels’, zegt Hendrik. ‘Albert Heijn, de Speelvogel, Action, Interieur Van Kerkhove, Molders Schoenen en Mode, Grand Café Driespoort, Atita en nu Oxygen Fitness maken van Driespoort Shopping Deinze een echte place to be op zeer toegankelijke toplocatie. Dat betekent dat mensen van dicht en ver voor zowel dagelijkse als meer occasionele diensten en producten op Driespoort Shopping Deinze terecht zullen kunnen. En er is de Bpost pakjesautomaat. En er is mogelijkheid om iets te eten en te drinken in het Grand Café. En er is dus nu ook de kans om te sporten! Freek is een ondernemer pur sang die weet waar de opportuniteiten zitten en die meedenkt met de moderne consument. Niemand heeft nog tijd teveel en dus is een one-stop-shopping place ideaal. Dat is wat we willen en zullen bieden’.

Fitness zonder franjes, maar met veel comfort
Kwaliteit en nog eens kwaliteit. Dit is absolute prioriteit bij Oxygen Fitness, licht Freek verder toe. ‘In de fitness staan veel toestellen voor cardio- en krachtoefeningen en die zijn zeer kwalitatief en toegankelijk. Het type sporter dat we willen aantrekken hecht hier bijzonder veel belang aan. En omdat we een grote keten hebben, kunnen we dit aanbod democratisch blijven aanbieden en zelfs nog verbreden of differentiëren. Naast de toestellen zullen we ook begeleiding aanbieden en groepslessen organiseren voor spinning, BBB, yoga en dans. Het feit dat dit in Deinze kan gebeuren op een toplocatie en in een zeer mooi complex zoals Driespoort Shopping Deinze, is uiteraard een meerwaarde voor Oxygen Fitness. Maar vooral ook voor de sporters, zij kunnen er alleen maar goed bij varen. De site is makkelijk bereikbaar, er zijn veel parkeerplaatsen en veel fietsrekken en de klanten kunnen voor of na het sporten snel boodschappen doen. Ze kunnen zelfs hun kinderen meenemen en bij ons brengen in de binnenspeeltuin’.

Kids&Play: waar ravotten ook een sport is
Leen Bauwens, partner van Freek – zelf sportfreak en mama van twee kinderen – geeft verdere uitleg over de 2de belangrijke activiteit die ze op Driespoort shopping Deinze zullen ontwikkelen. ‘Er komt een binnenspeeltuin ‘Kids&Play’, geïntegreerd in ons fitness pand op het 2de verdiep. Sportende ouders kunnen kinderen dus meenemen en hen laten spelen. Een binnenspeeltuin is trouwens een vorm van sporten voor heel jonge kinderen. Er komen glijbanen, speelhuizen, een fitnesshoekje, een ballenbad en vele andere speeltuigen. Voor de allerkleinsten voorzien we een afzonderlijke hoek. Mensen die in Driespoort Shopping Deinze komen winkelen, kunnen de kinderen een poos in de speeltuin achterlaten, al is het niet de bedoeling een dag kinderopvang te organiseren. Ook verjaardagsfeestjes of bedrijfsevenementen zullen kunnen plaatsvinden in Oxygen Fitness op Driespoort Shopping Deinze. Er is voldoende ruimte en comfort.

Oxygen Fitness en Kids&Play zullen elke weekdag en weekend geopend zijn en zoeken daarvoor een 4-tal gemotiveerde medewerkers. De inrichting start in december, maar op Driespoort Shopping DAY, de eerste ‘open’ dag op 21 november van Driespoort Shopping Deinze, zullen we al actief aanwezig zijn en de bezoekers laten kennis maken met onze nieuwe zaak.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post