Sprookjesland wordt Springkastelenland in Deinze

Jaarlijks organiseren Jeugd Petegem Sportief tijdens het eerste weekend van Petegem Kermis de kinderspeelstraat “Sprookjesland”. Deze activiteit lokte jaarlijks meer dan 500 tevreden kinderen naar de verkeersvrije Kortrijkstraat te Deinze. Echter hebben ze wegens organisatorische redenen deze activiteit moeten aanpassen en hebben ze besloten om op deze dag een heus springkastelendorp op te bouwen. Tijdens deze speelnamiddag kunnen de kinderen zich uitleven op een 10-Tal Springkastelen die opgesteld zullen staan in diezelfde verkeersvrije Kortrijkstraat.

sprookjesland

Echter kunnen de kinderen wel nog genieten van een ritje op de Paarden en krijgen ze nog een gratis suikerspin, Hot-Dog en nog een leuke verassing als afsluiter. Aangezien de Kleurtekeningen van Sprookjesland wel al hier en daar de ronde aan het doen zijn is er natuurlijk ook wel een leuke prijs voorzien voor de mooist gekleurde tekening die ze deze dag zullen ontvangen.

Deze activiteit gaat net zoals sprookjesland door op zondagnamiddag van 14.00u tot 18.00u en ze hopen dan ook zo veel mogelijk kinderen een leuke namiddag te bezorgen. Wat het weer betreft ziet het er naar uit dat dit zeker en vast goed zal zitten.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...