Winterpret aan de Leie komt terug naar Sint-Poppoplein Deinze

Winterpret aan de Leie komt vanaf vrijdag 11 december 2015 tot en met zondag 3 januari 2016 terug naar het Sint-Poppoplein in Deinze. Drie weken lang kunnen Deinzenaars er de gezelligheid opzoeken aan de drank- en eetkraampjes, kunnen kinderen zich naar hartenlust uitleven op de winterkermis en kunnen jong en oud hun beste schaatskunsten demonstreren op de overdekte ijspiste van 300 m². Het winterdorp wordt gezellig verlicht en er zal sfeervolle kerstmuziek te horen zijn. Kortom: tijdens de eindejaarsperiode wordt Winterpret aan de Leie beslist de plek bij uitstek!

Winterpret Deinze unnamed 6_klein

Info: www.winterpretaandeleie.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...