Veldloop Grote Prijs Stad Deinze zondag 15 november

Zondag aanstaande 15 november organiseert atletiekclub AC Deinze reeds voor de 19de maal zijn jaarlijkse veldloop ‘Grote Prijs Stad Deinze’. Bij de laatste vijf edities namen telkens meer dan 1500 atleten deel aan dit sportief evenement. Met dit cijfer prijkt de club van voorzitter Rita Van Kerrebroeck bovenaan de lijst van best bezette crossen van het hele land.
De zeer gevarieerde omloop, die door de organisatoren wordt uitgetekend in het provinciaal domein Brielmeersen, is een belangrijke factor die bijdraagt tot dit succes.

AC Deinze

Het eerste startschot wordt gegeven om 11.15 h voor een wedstrijd voor G-atleten (atleten met een handicap). Daarna is er een ‘kids run’ voorzien, een niet-competitieve loop voor kangoeroes, dit zijn kinderen geboren in 2009 of 2010, die onder begeleiding een rondje van 380 meter zullen afleggen. Daarna volgen de gewone wedstrijden voor de verschillende leeftijdscategorieën van benjamin tot master. Nieuw dit jaar is dat ook de vrouwen master W50+ een aparte wedstrijd zullen lopen, net als hun mannelijke collega’s.

Vorig seizoen werden de hoofdwedstrijden voor de seniors gewonnen door Ward Van Der Kelen bij de mannen en Veerle Van Linden bij de dames. Bij de thuisploeg wordt het uitkijken of Matteo Vercruysse, Senne Claeys en Gerben De Paermentier hun podiumplaatsen van 2014 kunnen bevestigen. En misschien wordt er onder de nieuw aangesloten atleten opkomend talent ontdekt.
Voor verdere info verwijzen we naar de website van de organisator : www.acdeinze.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...