“Bin Penneman”

Vorige week zondag organiseerde “Bin Penneman” in Astene reeds hun 10de nieuwjaarsreceptie.  Traditiegetrouw gebeurde dit bij Greta en Frans in de vroegere buurtwinkel “’t Pennemandje” in de straat zelf. Ook wijkinspecteur Hilde Desplenter en kersvers commissaris Jana De Wulf mochten ze verwelkomen op deze bijeenkomst.

Wijk 2016 Nieuwjaar-16

Ondertussen is er ook een wijkcomité actief (Johan en Ivan De Weirdt, Marnix Guylinck, Greta Steen en Laurence Hauttekeete) die naast deze receptie ook een zomerfeest organiseren in en rond de Pennemanstraat.

Op zaterdag 27 augustus 2016 is men reeds aan de 4de uitgave toe en kan men naast het gezellig samenzijn, genieten van een stevige portie muziek van buurtbewoner Patrick Bouvijn en zijn voor die gelegenheid in het leven geroepen “The Wouter Band”.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...