Kosteloze EHBO cursus door Rode Kruis van Deinze

Het Rode Kruis van Deinze organiseert een kosteloze EHBO-cursus in het voorjaar. Stel dat er straks iemand van je gezin of een collega iets overkomt. Weet je dan hoe je moet reageren? Kan je eerste hulp toedienen bij een verstuiking, een brandwonde of hartfalen? Via de opleiding van het Rode Kruis leer je de juiste vaardigheden aan om eerste hulp te bieden.

rode kruis deinze

De cursus bestaat uit 2 delen:
Deel 1 (basiscursus) gaat door van 19h tot 22h op
⦁ Maandag 15 februari
⦁ Dinsdag 16 februari
⦁ Woensdag 17 februari
⦁ Donderdag 18 februari

Deel 2 (vervolgcursus) gaat door van 19h tot 22h op
⦁ Maandag 22 februari
⦁ Dinsdag 23 februari
⦁ Woensdag 24 februari
⦁ Donderdag 25 februari

De eindproef gaat door op maandag 29 februari. De cursisten leggen onderling het tijdstip vast wanneer ze zich aanmelden. In functie van het aantal cursisten streven ze er naar om dit ook tussen 19h en 22h te organiseren. Heb je interesse om je kennis over EHBO uit te diepen zodat je weet hoe correct te reageren als een medemens in nood is, schrijf je dan snel in op http://act.rodekruis.be/Home/Home.aspx

Opgelet: je dient je ook voor de eindproef in te schrijven!! Je kan tevens de eerste lesdag naar het lokaal komen, maar een elektronische registratie in het act-systeem is noodzakelijk. Lokaal Rode Kruis Deinze – Louis Dhontstraat 17 te Deinze.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...