Op Zondag 24 januari 2016 wandelt Natuurpunt Deinze Zulte haar nieuwe werkingsjaar 2016 in!

Het jaar 2015 was een mooi jaar voor Natuurpunt Deinze Zulte, met onder meer het afstuderen van 13 nieuwe natuurgidsen binnen hun afdeling. Bovendien werd het jaar afgesloten met de toch wel opmerkelijke ontdekking van een bever binnen onze regio.

Wandeling natuurpunt Deinze

Het nieuwe jaar starten doet Natuurpunt Deinze Zulte met een wandeling van een vijftal kilometer in Wontergem (afspraak om 14). Vanaf de kerk neemt één van de nieuwe gidsen telkens een groep wandelaars mee op sleeptouw langs onder andere het knuppelpad. Al naargelang de groep maakt de gids de wandeling extra aantrekkelijk voor de kinderen.

Einddoel van de wandeling is voor jong en oud hetzelfde: de parochiezaal van Wontergem, waar gratis Natuurpunt-pannenkoeken (gebakken door vrijwilligers en sympathisanten van Natuurpunt) en chocolademelk worden geserveerd! Nadien heeft u nog ruimschoots de mogelijkheid om een exemplaar te bemachtigen van de nieuwe activiteitenkalender van 2016 van onze lokale Natuurpuntafdeling, om een woordje te placeren met de voorzitter of met een nieuwe gids, of nog om onze nieuwe bewoner (de bever) te aanschouwen in het filmpje dat met een nachtval kon worden gemaakt.

Deze activiteit is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-leden)
Wanneer? Zondag 24 januari 2016 om 14u
Waar? Kerk Wontergem

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...