KRAFT met Pete Howl op 5 maart te Deinze

KRAFT is een nieuwkomer in het Deinse uitgaanswereldje, maar valt direct met de deur in huis.

KRAFT is een feestconcept dat House, Techno & Art wil combineren. Er werd een feestconcept opgezet met de focus op de elektronische muziekgenres House en Techno die in Deinze te weinig een platform aangereikt krijgen. Omdat we direct met een knaller willen binnenvallen sleutelden ze aan een line up om ‘U’ tegen te zeggen.

Affiche Kraft PersMet heel wat trots mogen ze meegeven dat Pete Howl komt voor een 2 uur durende set. De koning van de Gentse technoscene is een graag geziene gast in Decadance en vele andere feestjes met aanzien. Naast een nationale topper uit de scene, wilden ze in de line up ook kansen geven aan lokaal talent! ‘Kravatt’ (Vinkt / House) en ‘Bizmar’ (Machelen-Zulte / House-Techno) zullen het publiek opwarmen voor Pete Howl. De laatste set zal verzorgd worden door het Waregemse duo ‘Dimension SiX’, tevens ook graag geziene gasten in Decadance!

Voor het kunstgedeelte willen ze het publiek nog even in het ongewisse laten, wel willen ze al meegeven dat de focus er op ligt om meer Street Art in het Deinse straatbeeld te krijgen!

Deuren: 22u – Tickets alleen aan de deur: €4 (VOL=VOL)

https://www.facebook.com/events/959425804132248/

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...