FoodTruck Boulevard Kasteel van Ooidonk

Eén adres dit weekend voor onze foodies uit de regio, een heuse bende foodtrucks staat opgesteld aan het kasteel van Ooidonk. Het wordt een gezellig food truck festival waar je aan originele foodtrucks een waaier van wereldse gerechtjes/streetfood kan bestellen, top dj’s, leuke bars,  Bezoek het grootste openluchtrestaurant aankomend weekend op de toplocatie Kasteel van Ooidonk!

40 foodtrucks, 40 verschillende keukens. Tussen Pasen en eind oktober trekken ze met een keur van lekkere gerechten en dranken door België. Iedere foodtruck serveert naast hun specialiteiten ook bijbehorende drank. Van Gin-tonic tot speciaal bier, van champagne tot Belgische wijn. Je kunt ze vinden op unieke locatie’s zoals kastelen, privé domeinen of tijdens de zomer aan de kust. Samen met vrienden chillen in een aangename ambiance!

Openingsuren:

Vrijdag 22 april van 17u00 tot 00u00
Zaterdag 23 april van 12u00 tot 00u00
Zondag 24 april van 12u00 tot 22u00

Meer info kan je vinden op hun website www.foodtruckboulevard.be

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...