X
    Categories: Algemeen

Winnaars “meet and greet” cards Laura Tesoro

Onze “meet and greet” cards voor Laura Tesoro zijn de deur uit. Gisteren gingen we even live op Facebook op een “onbekende” locatie in de regio, tijdens de dag hadden we een bericht geplaatst op Facebook dat we om 19u30 ergens in de regio gingen staan. We brachten een kerktoren en veel groen in beeld. Voor de meeste mensen was het snel duidelijk waar we stonden. Het Baudartiuspark met zicht op de kerktoren van Petegem.

Het was dan wachten tot de eerste mensen hun zangtalenten boven haalden om een “meet and greet” card te bemachtigen. Ze moesten niet enkel het refrein van “What’s the pressure” zingen, maar een hoed en een wortel was ook een verplicht attribut om kans te maken op een ticket.

Na ±8min. waren de eerste kandidaten gearriveerd, het waren Amber en Inte de dochters van Sandra Van Steenkiste, zij kwamen van Astene en hadden 2 keer de rode lichten van dichtbij gezien. De attributen waren er en het refrein was er. De eerste kaart was de deur uit.

Enkele minuten later waren de broers Kylian en Kyano Naessens er, hun nonkel Jeffrey had via de livefeed gezien dat ze een stukje van de opdracht vergeten waren en hij kwam na enkele minuten aangelopen om hen het refrein in te fluisteren, de tweede kaart was de deur uit.

Nadat we de livefeed afgesloten hadden kwam er nog een volger van onze Instagram account langs. Gilles Poté, kwam speciaal van Bachte met de fiets en heeft dus helaas geen “meet and greet” gescoord. Gilles won wel de prijs van het origineelste hoedje.

Het was leuk te zien hoeveel respons er was met een piek van 140 kijkers een een totaal van meer dan 2500 kijkers mogen we zeggen dat Deinze leeft!

Hopelijk komen jullie massaal naar het optreden van Laura Tesoro en gebruiken jullie de hashtag #deinze.

Bedankt aan Dries Van Havermaet voor de prachtige video montage

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post