Filmploeg in Deinze, hippe figuranten gezocht

Op Dinsdag 18 oktober strijkt er een filmploeg neer in Deinze om enkele scenes in een kunstgalerie op te nemen. Dit voor de kortfilm van Deben Van Dam die met zijn vorige kortfilm (De weg van alle vlees) talloze prijzen heeft gewonnen. Voor deze opnames zoeken ze nog tientallen figuranten die deze kunstgalerie wat levendiger maken.

filmopnames

Hiervoor zijn ze op zoek naar hippe mannen en vrouwen tussen de 18 en 65 jaar die beschikbaar zijn die dag. In ruil krijg je te zien hoe het er aan toe gaat op een echte filmset en een onkostenvergoeding van 10 euro. De cast van deze kortfilm bestaat onder meer uit Tibo Vandenborre, Han Coucke, Bart d’Hollanders, Wim Willaert… Heb jij zin om hiernaast te schitteren, stuur dan vlug een mailtje naar [email protected] met jouw naam, geboortedatum, 2 foto’s van jezelf en jouw contactgegevens.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...