Afsluiter Rode Neuzen Week Leiepoort Sint-Vincentius Deinze

Het slot van de Rode Neuzen Week is vandaag bereikt. Vier dagen lang hebben leerlingen en personeel van Leiepoort Sint-Vincentius Deinze zich ingezet om geld in te zamelen voor het goede doel. Het doel was om minimum 700 euro in te zamelen… Is dit gelukt? EN OF! We zijn los boven dat bedrag gegaan en hebben maar liefst 1051 euro (!) ingezameld!

afsluiter-rode-neuzen-week-leiepoort-sint-vincentius-deinze-dsc_0268

Een welgemeende dankjewel aan alle leerlingen en personeelsleden die hebben bijgedragen door naar de evenementen te komen! Bedankt aan iedereen die mee hielp de activiteiten in goede banen te leiden! En last, maar zeker not least: bedankt aan het rode neuzen comité dat zich met hart en ziel inzette om dit evenement mogelijk te maken.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...