X

Nieuwe voorzitter voor GROS Deinze

De Gemeentelijke Raad voor Ontwikelingssamenwerking (GROS) heeft een nieuwe voorzitter: dhr. Johan Vanlauwe, en een nieuwe ondervoorzitter: dhr. Johan Van Wassenhove.

Op dinsdag 17 januari kwam de Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking (GROS) samen onder leiding van de pas verkozen voorzitter dhr. Johan Vanlauwe en ondervoorzitter dhr. Johan Van Wassenhove. De GROS is een stedelijke adviesraad en brengt mensen rond de tafel die interesse hebben in en/of actief zijn op vlak van mondiaal beleid. Onder het motto “denk mondiaal, begin lokaal” geeft de GROS samen met schepen Trees Van Hove, bevoegd voor mondiaal beleid, gestalte aan de Noord-Zuidwerking in Deinze. Naast hun belangrijkste taken zoals verenigingen ondersteunen, adviseren en informeren, samenwerken en organiseren, gaat de aandacht dit jaar naar meer naambekendheid creëren.

Heb je interesse om mee te werken aan een betere wereld voor iedereen? Neem dan contact op met de Noord-Zuidambtenaar via sociale.zaken@deinze.be

 

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze: Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!
Related Post