Open VLD Deinze organiseert Nieuwjaarsreceptie en kippenfestijn in de Rekkelinge

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert open vld Deinze haar eetfestijn van schepenen en mandatarissen. “Nieuw dit jaar is dat we het eetfestijn aan de nieuwjaarsreceptie koppelen.”  legt coördinator van het event, Peter Van Maele uit. Op zondag 29 januari 2017 is iedereen welkom vanaf 11u voor een gratis nieuwjaarsreceptie.

“Rond 12u30 start het eetfestijn en kunnen de aanwezigen genieten van gebakken kip met frietjes.” Zegt voorzitter Bart Vandekerckhove.

Het is belangrijk dat we de vinger aan de pols houden met onze achterban zodat onze mandatarissen de juiste beslissingen kunnen nemen in het uitvoeren van hun mandaat. De nieuwjaarsreceptie en het eetfestijn zijn dan ook de ideale gelegenheid om bij een hapje en drankje van gedachten te wisselen over het reilen en zeilen van de stad aldus Vandekerckhove.

Praktisch: Deelnemen aan het eetfestijn kan tegen de democratische prijs van 15 euro voor volwassenen en 10 euro voor kinderen tot en met 12 jaar. Voor de kleinsten is er tevens een springkasteel voorzien.

Dit alles vindt plaats in het stemmig kader van buurtcentrum De Rekkelinge, D. Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze.

Nog vragen? Contacteer gerust de coördinator van het evenement, Peter Van Maele, e-mail: [email protected] of voorzitter van de afdeling, Bart Vandekerckhove [email protected]

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...