Pannenkoekenwandeling in Gottem door Natuurpunt Deinze Zulte

Zondag 22 januari 2017 om 14u – De vlasschuur (Ardense Jagersstraat 1, 9800 Gottem). Komende zondag 22 januari 2017 opent Natuurpunt Deinze Zulte haar nieuwe werkingsjaar in Gottem! Eerst wordt de winterse natuurpracht rond de oude Leiearm in Gottem met een vijftal gidsen verkend. Eén van de gidsen neemt daarbij onze kleinste natuurliefhebbertjes op sleeptouw.

Na een ommetje van een vijftal kilometer kunnen de deelnemers aan de wandeling zich (extra) verwarmen aan de (gratis) traditionele Natuurpuntpannenkoeken, namelijk zelf gebakken door de vrijwilligers en sympathisanten van uw lokale Natuurpuntvereniging! In het schier onmogelijke geval dat u geen pannenkoeken zou lusten, kan u zich ook nog steeds verwarmen aan de niet te versmaden warme chocolademelk (naast de klassieke koffie of thee).
De voorzitter van Natuurpunt Deinze Zulte zal bij deze gelegenheid uit de doeken doen welke uitdagingen hij allemaal ziet voor het nieuwe werkingsjaar 2017. Overigens worden ook voor het eerst de nieuwe activiteitenkalenders van 2017 uitgedeeld: een collectorsitem voor wie geen enkele natuurwandeling of andere natuuractiviteit binnen onze regio wil missen!

Deze activiteit is gratis en toegankelijk voor iedereen (dus ook voor niet-leden). Afhankelijk van het weer neemt u best goede wandelschoenen of laarzen mee.
Wanneer? Zondag 22 januari 2017 om 14u
Waar? Zaal ‘De vlasschuur’ (Ardense Jagersstraat 1 te 9800 Gottem)

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...