Nieuwjaar in de Torenbuurt

Op 29 januari ging traditiegetrouw de nieuwjaarsreceptie door voor de buren van de wijk rond de watertoren in Petegem. In plaats van vogels te tellen (die waren zaterdag al geteld) kwamen ongeveer 150 buren elkaar nieuwjaar wensen en een glaasje Cava drinken vooraleer sommigen aan de alcoholvrije maand gingen starten.

Warme soep, warme chocomelk maar vooral de glimlach op ieders gezicht deed de harten verwarmen. Dit jaar konden de buren op vrije basis een cadeautje meebrengen dat dan ingewisseld werd met een andere buur zijn/haar cadeautje. Ook de kleinsten werden verwend met een geschenkje. We zagen niets dan blije en lachende gezichten.

Het is ook dankzij hun sponsors dat ze dit aan de buurt kunnen aanbieden, waarvoor hun dank. Zelfs de natuur speelde met hen mee want op de middag kwam de zon even piepen en zag dat het goed was.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...