22ste eetfestijn VTI Deinze op zondag 12 maart 2017 in de Brielpoort te Deinze

Het eetfestijn van het Vrij Technisch Instituut (VTI) is in Deinze een echte traditie geworden ; dit jaar reeds voor de 22ste keer. Vorig jaar zette de werkgroep Techniek en ICT hun schouders onder de organisatie van het eetfestijn. Met uw steun kon het STEM – lokaal (STEM = Science – Technology – Engineering – Mathematics en bundelt een waaier aan technologische en exacte wetenschappen) verder uitgebouwd worden.

Deinze VTI Eetfestijn 2017

Deze keer ligt de organisatie in handen van de werkgroep Wiskunde – Wetenschappen. We kunnen wiskunde en wetenschappen niet meer wegdenken in onze opleidingen. Daarom werken we vaak lessenreeksen uit die sterk aanleunen bij de leefwereld en de toekomst van onze jongeren.

Door het enthousiasme van dit organiserende team belooft het opnieuw een fantastisch eetfestijn te worden.

De opbrengst zal ons toelaten om nieuw didactisch materiaal aan te kopen. Daarnaast zal ook geïnvesteerd worden in de renovatie en verfraaiing van enkele labo’s en klaslokalen.

Wie het VTI en dit project wil steunen is van harte welkom in de Brielpoort te Deinze op zondag 12 maart 2017. De cavabar opent om 11.15 uur.

Vanaf 12 uur kan u aanschuiven aan het buffet. U heeft de keuze uit warme beenham, stoofvlees, vol-au-vent, warme zalmschotel of een vegetarische schotel met frietjes en warme groenten. Voor de kinderen voorzien we vol-au-vent en balletjes in tomatensaus met frietjes. Het dessert is inbegrepen.

Volwassenen betalen € 16, kinderen € 9.

U kan ook deelnemen aan onze reuzentombola met ruim 1 700 prijzen, waaronder vele prachtige hoofdprijzen.(helivluchten, reis naar Normandië, B&B, waardebonnen enz) Er is ook een springkasteel en  kleurwedstrijd aanwezig voor de kleinsten.

Inschrijven kan tot 9 maart 2017, via alle VTI-personeelsleden,  telefonisch op 09 381 60 84 of online via www.vtideinze.be.  Alle info op onze website en op www.facebook.com/deinzevti

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...