Dag van de Zorg op 19 maart bij woon-zorgcentrum Sint-Vincentius

Op zondag 19 maart 2017 van 10u00 tot 17u00 neemt het woon-zorgcentrum Sint-Vincentius deel aan de Dag van de Zorg.

Met vooruitstrevende projecten en een uitgebreid zorgaanbod nodigen ze iedereen uit op de dag van de zorg. U wordt ontvangen in het nieuwe Lokaal dienstencentrum waar hun verschillende verenigingen, hobbygroepen (tekenen, bloemschikken, breigroep,…) en vrijwilligersgroepen zich voorstellen. Van hieruit krijgt u een geleide wandeling doorheen hun nieuwe en bestaande gebouwen en maken ze u wegwijs in de verschillende projecten en zorgvormen van hun vzw. Hun brede werking maakt dat ze een veelheid aan mogelijke oplossingen kunnen bieden om tegemoet te komen aan de diverse zorgvragen waarmee ouderen met geconfronteerd worden. WZC, Woonzorgflats, Dagverzorgingscentrum Ten Bosse en Markt, kortverblijf, nachtopvang, assistentiewoning, kinderdagverblijf, dienstenchequebedrijf, NAH-huis.

Dag van de Zorg op 19 maart bij woon-zorgcentrum Sint-Vincentius

Werken in de zorg
Bent u op zoek naar een nieuwe job of zoekt u naar een passende opleiding of stage in één van de vele zorgberoepen?
De HRM afdeling en partnerscholen maken u graag wegwijs in de tewerkstellings- en opleidingsmogelijkheden. Met een vertegenwoordiging van het Vesaliusinstituut Deinze (verpleegkunde www.vesaliusinstituut.be) en Leiepoort Campus Sint-Theresia (zorgkundige www.leiepoortdeinze.be) is heel wat expertise in huis om u wegwijs te maken in de opleiding en ontwikkelingen binnen twee van de grootste zorgberoepen. de afdeling HRM en stagebegeleidings dienst staan u te woord rond andere samenwerkingen en zorgberoepen.

Kom op de koffie
Bent u op zoek naar een nuttige dagbesteding? Een warme thuis zijn voor hun vele bewoners danken ze niet enkel aan hun medewerkers die dagdagelijks het beste van zichzelf geven, maar ook aan hun vele vrijwilligers. Zij geven een extra dimensie aan wat ze kunnen. Samen naar de markt of de frituur, een koffieronde met ruimte voor een goede babbel of toch liever het bar-team versterken. Kijk hoe u met een klein gebaar op momenten dat het voor u lukt een groot verschil kan maken in het leven van mensen.

Allen welkom
Ze ontvangen u met open armen en zorgen voor een geanimeerd en boeiend aanbod voor jong en oud. Voor meer info rond de dag van de zorg verwijzen we naar de website www.svbejaardenzorg.be.
– Informatie standen
– Kinderanimatie
– Zorg voor personen met dementie
– Vroegtijdige zorgplanning
– Foto-zoektocht
– Een hapje en een drankje
– Open werking Dagverzorgingscentrum
– Voorstelling animatieaanbod, paramedische dienst, fitnessruimte
– HRM
– Vrijwilligersgroepen
– …

“Waar het voor mij moeilijk gaat zoeken jullie samen met mij naar een oplossing” – Maria –

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...