Dance A.R.T! presenteert: Zomerkampen 2017

In de zomer van 2017 organiseert Dance A.R.T! vzw creatiekampen voor kleuters en kinderen die hun creativiteit en artistieke kriebels wensen aan te spreken of te ontdekken. Kleutertjes kunnen daarom deelnemen aan “dans en muziekkriebels” terwijl hun grotere vriendjes aan de slag gaan in “iedereen artiest”. Onder professionele begeleiding van dansdocente Nele Temmerman en musicoloog Chris Van De Walle, die bijgestaan worden door gemotiveerde mensen, zullen zij toewerken naar het toonmoment aan het einde van de week.

Dance ART

Onder het motto “doe eens iets ‘dans’anders” kunnen kleutertjes tussen 3 en 6 jaar (geboortejaar 2011 – 2014) de wondere wereld van muziek en dans spelenderwijs ontdekken. Aan de hand van eenvoudig en zelfgemaakte instrumentjes maken zij hun eigen muziek. Op deze muziek zullen deze kleine artiesten danspasjes maken die dan vol trots aan het einde van de week aan iedereen getoond worden.
Ook kinderen tussen 7 en 12 jaar (geboortejaar 2004 – 2010) zullen toewerken naar het toonmoment. Zij zullen, als volleerde artiesten, het toonmoment zelf in elkaar steken en eigenhandig de muziek en dans verzorgen. Net zoals hun jongere collega’s maken en bespelen zij hun zelfgemaakte instrument waarop dan, net zoals in de echte artiestenwereld een uitgewerkte choreografie gemaakt wordt. Om deel te nemen aan deze kampen hebben de kinderen geen voorkennis nodig. Het enige wat zij nodig hebben is een rugzak vol creativiteit. Plezier gegarandeerd!

Wanneer? Kamp 1 van 3 tot 7 juli 2017, kamp 2 van 10 tot 14 juli en kamp 3 van 21 tot 25 augustus 2017. De dag start om 9u15 en duurt tot 16u. Er is opvang voorzien vanaf 8u tot 17u.
Waar? De kampen gaan allen door in het Brielpaviljoen aan de ingang van recreatiedomein De Bielmeersen.
Inschrijven? Inschrijvingsprijs is €120 voor een kamp van 5 dagen (ma – vrij). Omdat de kwaliteit en veiligheid voorop staat, zijn de plaatsen beperkt en is vooraf inschrijven noodzakelijk! In de prijs is inbegrepen: verzekering, fruit, koek en een drankje per dag.

Meer info vindt u op www.danceart.be.

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...