Proef het verleden, over de culinaire geschiedenis van Europa, door Annelies Van Wittenberghe
Van zodra het schrift uitgevonden was, hebben koks en gastronomen uit het verleden hun lekkerste recepten genoteerd. Er zijn receptencollecties bewaard op spijkerschrifttabletjes, Romeinse kookboeken beschrijven recepten voor flamingo en murene en middeleeuwse kookboeken leren ons wat de koning van Engeland graag at. Maar die recepten zijn vaak moeilijk te vinden, niet vertaald of moeilijk te interpreteren.
Annelies verrijkt haar verhaal bovendien met praktische recepten en kooktips en ze serveert enkele historische hapjes.
Woensdag 26 april 2017 om 20.00 uur
Zaal Rekkelinge, Désiré Delcroixstraat 1 A, 9800 Deinze
Een samenwerking tussen Davidsfonds Deinze en Dunsa -K.G.K.E Deinze
Klik hier voor meer info en inschrijving – http://www.kgke.be of 09/381 95 60 (bib)