Albert Hammond op 11 november in de Brielpoort

Julio Iglesias, Tina Turner, Roy Orbison, Neil Diamond, Whitney Houston en onze eigen Axelle Red hebben allemaal 1 ding gemeen: ze hadden allemaal minstens 1 hit die (mee) geschreven werd door Albert Hammond.

We kunnen hem gerust een hit-machine noemen, want naast de vele muziekgrootheden die gebruik maakten van zijn ongelofelijke schrijverstalent, bracht hij ook in eigen naam de éne oorworm na de andere uit. Denk maar aan “The Free Electric Band”, “I’m A Train” of “It Never Rains In Southern California” en zo veel meer…

Deze legendarische singer-songwriter verkocht wereldwijd niet minder dan 360 miljoen platen.

Albert Hammond

Miracle vzw is dan ook ongelofelijk blij dat ze hem naar Deinze kunnen halen. Geruggensteund door zijn live band neemt Albert Hammond op 11 november het publiek mee op een muzikale reis doorheen een halve eeuw muziek. De éne hit na de andere zal de revue passeren. Liefhebbers van muziek uit de jaren ‘70 mogen dus niet ontbreken.

De deuren van de Brielpoort in Deinze gaan open om 19u, het concert start om 20u.
Tickets kosten 23 euro (enkel zitplaatsen) en zijn verkrijgbaar op www.miraclevzw.be of bij Belcoprint (Tolpoortstraat Deinze). Er zijn eveneens nog enkele VIP-tickets beschikbaar voor de prijs van 125 euro per ticket (dit omhelst een uitgebreid diner, inclusief alle dranken, en zitplaatsen op de voorste rijen).

Foto: Aangeleverd door Miracle vzw

Vrijwilligers met een passie voor #Deinze

Wil je mee helpen aan dit vrijwilligersinitiatief contacteer ons en maak ook deel uit van deze gekke bende!

Dit vind je misschien ook leuk...