DeinzeOnline

Jaarlijkse Kerstmarkt in gloednieuw WZC Karel Picqué

Op zondag 10 december vindt de jaarlijkse kerstmarkt plaats in het WZC Karel Picqué van 14u00 tot 18u00.

Net als vorige jaren organiseert het EKA-team van het voormalige WZC onze-Lieve-Vrouw een kerstmarkt. Die gaat dit jaar voor de eerste keer door in het gloednieuw woonzorgcentrum Karel Picqué, dat sinds september 2017 in gebruik werd genomen. De opbrengst zal gebruikt worden ten voordele van de bewoners. Er zal geïnvesteerd worden in nieuwe materialen om de muzikale beleving van de bewoners van het woonzorgcentrum te bevorderen. Voor onze bewoners is muziek en zang nog steeds heel belangrijk in hun leven. Dus kom gerust allemaal op zondag 10 december meegenieten van de gezellige kerstsfeer! Er zullen allerlei lekkernijen zijn vergezeld van feestelijke drankjes. De Kerstman komt langs, hopelijk U ook?