BWA (Belgian Walking Association) wil n.a.l.v. de 100ste verjaardag van het einde van de Eerste Wereldoorlog alle gesneuvelde soldaten uit de Groote Oorlog op een eerbiedwaardige wijze HERDENKEN via het realiseren van een uitdagend, sportief evenement met name “Ghent-Wevelgem Challenge Walk 2018”

Ghent-Wevelgem Challenge Walk 2018

Op woensdag 21 maart, donderdag 22 maart en vrijdag 23 maart zal terug na het succes van vorig jaar, Belgian Walking Association opnieuw een uitdaging aangaan ter promotie van het langeafstandswandelen de  Ghent-Wevelgem Challenge Walk 2018.

Dit maal vindt deze plaats in een totaal andere streek en op een nieuw parcours, namelijk het parcours van Gent-Wevelgem.

25 getrainde atleten zullen gedurende 3 dagen het parcours van Gent-Wevelgem afstappen met tussenin 2 maal een korte overnachting in Zillebeke, en dit ter promotie van het langeafstandswandelen en met het doel om Flandrien te worden, een niet te onderschatte prestatie.

Volgende etappes zullen aangedaan worden:
Woensdag 21 maart: Deinze-Veurne
Donderdag 22 maart: Veurne-Dranouter
Vrijdag 23 maart: Dranouter-Wevelgem.

Meer info over dit evenement kan je hier terug vinden.

 

Delen op: